MEER LEZEN
Ford Otosan Inonu Factory

De fabriek heeft een totale oppervlakte van 1,1 miljoen m² en een bebouwde oppervlakte van 90.000 m² en produceert hoogwaardige Ford Trucks, Ford Tractors en Ecotorq motoren. De fabriek werd opgericht in 1982 en is een van de drijvende krachten achter de plaatselijke economie, dankzij een jaarlijkse productiecapaciteit van 15.000 vrachtwagens en trekkers, 11.000 Ecotorq-motoren, 65.000 Transit puma-motoren, 140.000 Transit-achterassen en 300.000 Transit-voorassen.

Waar een weg is, is er een Ford Truck    

Wie steeds op weg is, kan vertrouwen op de service van Ford Trucks, dat opereert vanuit 30 binnenlandse verkoop- en servicecentra, in bijna 50 landen en verspreid over 3 continenten, een gebied dat zich uitstrekt van Rusland tot de Turkse republieken, Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Sharing The Load, overal ter wereld. " 

The Right Place to Develop Road Competence: Ford Trucks Development Academy 

De academie, die in 2015 werd geopend, combineert de cultuur en expertise van Ford Trucks met persoonlijke ontwikkeling. Het rendement van de opleiding wordt steeds verbeterd door klassikale trainingen, e-training, vernieuwingstrainingen, werkplaatstoepassingen en videotrainingen. Trainingen worden afgestemd op individuele behoeften naar gelang het niveau van expertise en kennis. Opleidingen worden gemodereerd door ervaren interne en externe instructeurs die vertrouwd zijn met de bedrijfscultuur van Ford. Persoonlijke training, competentieprestaties en hun effecten op de prestaties worden opgevolgd via het Ford Training Management System (FODDERS). 

De capaciteit van de Ford Development Academy 
11 klaslokalen  
1 computer lab
Conferentiezaal
Multifunctionele vergaderzalen

No Result
SEARCH