Kracht en Comfort
Verlicht Uw Ladingen
De meesters van de wegen verdienen een krachtige en comfortabele partner. Of het nu een 4x2, 6x2 of 8x2 is, Ford Trucks biedt oneindige opties aan op zijn vrachtwagens.
ONTDEK DE MODELLEN
Meerdere cabines Beschikbaar

Op de lange afstand woon je in je truck, met slaapcabine, dagcabine, laag of hoog dak, de ergonomische cabines van Ford Trucks zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en tegelijkertijd onvoorwaardelijk comfort op de weg te bieden.

Geautomatiseerde Transmissie
Geautomatiseerde Transmissie

Anticiperen op een helling die nadert of een bocht nemen, ze kiest de ideale versnelling in alle condities. Door de modus te veranderen kan je alles onder controle houden.

Geautomatiseerde Transmissie
9 Versnellingsbak Eaton
9 Versnellingsbak Eaton

De Eaton ESO-14409 handgeschakelde transmissie met 9 versnellingen werd speciaal voor Ford Trucks ontworpen om de betrouwbaarheid, de prestaties, de energie-efficiëntie en de levensduur van het voertuig te verbeteren. Met de synchromesh schakeling op alle voorwaartse versnellingen en een koppelcapaciteit van 1400 Nm kan de Eaton transmissie gemakkelijk aan al uw behoeften voldoen, wat uw lading ook mag zijn.

Optional Hydraulic Retarder

The hydraulic retarder provides an efficient braking and retaining safe driving even in hilly areas and the vehicle is loaded. Working as an auxiliary brake, the hydraulic retarder engages whenever needed and extends the service life of service brakes. 

Luchtvering Achter

Rij comfortabeler dan ooit. De luchtvering achteraan zorgt voor comfort tijdens lange ritten en meer veiligheid, zelfs bij het vervoeren van de meest kwetsbare ladingen.

Meer dan een Simpele Vrachtwagen:
Een Sterke En Comfortabele Partner.
Companion from A to B

DOWNLOAD DE CATALOGUS
Het gamma Ford Trucks Road Serie
Vermindert de afstand en verlicht de lading
Dankzij de juiste voertuigen voor elk werk, winnen we op elk front.
Mehmet Soylu - Bedrijfsleider
Ford Trucks ervaring met
een 360° camera
Buiten aanzicht - 360° Binnen aanzicht - 360°
No Result
SEARCH