Ontdek
Meer besparing, meer gemak

Ga verder met de uitgebreide 1350 lt brandstoftank van de F-MAX L. Tank op lange reizen in landen waar de brandstofkosten lager zijn en bespaar meer op trajecten van duizenden kilometers.Met de grotere brandstoftank van de F-MAX L kunt u verder gaan dan ooit zonder te stoppen. Reis meer dan 5.000 kilometer op één tank.

Besparing op elke reis...

Lange-afstandsbanden kunnen het brandstofverbruik tot 4% verlagen, wat betekent dat u nog meer bespaart voor elke afgelegde kilometer. Verminder het brandstofverbruik met maximaal 5% met de Eco Plus-modus van de F-MAX.

Een veilige, comfortabele rit.

Een veilige, comfortabele rit. Geniet van veiliger en comfortabeler rijden dankzij de grotere wielbasis van de F-MAX en het verbeterde rijgedrag en de verbeterde stabiliteit. Bespaar nog meer brandstof door de Kick Down functie uit te schakelen.Met twee motorvermogens beschikbaar in één voertuig, kunt u nog meer besparen door het motorvermogen aan te passen aan de lading en de wegomstandigheden.Blijf vooruit rijden, hoe uitdagend de reis ook is, met de drietraps Max Cruise-functie. De geografische ondersteuning past de snelheid automatisch aan om het brandstofverbruik te optimaliseren voor uw specifieke wegomstandigheden.

Wees niet bang voor de hellingen...

De Eco Roll-functie schakelt uw voertuig automatisch in neutraal bij afdalingen, waardoor het brandstofverbruik wordt verhoogd.Schakel de Power Mode uit om te schakelen bij lage snelheden.De snelheidsbegrenzingsfunctie van 85 km/u zorgt ervoor dat u zelfs bespaart wanneer u uw snelheid aanpast.De automatische uitschakeling van 5 minuten betekent dat er geen brandstof wordt verspild wanneer het voertuig stationair draait.

No Result
SEARCH